✔ Erfaren og professionel​

​✔ Akut tandlæge

✔ Smertefrie behandling​er

Rodbehandling og rodspidsbehandling

Hos Tandlæge Marianne Marstrand-Jørgensen kan vi tilbyde rodbehandling og rodspidsbehandling, hvis det er påkrævet. Vi udfører især rodbehandling for patienter, som arbejder eller bor i for eksempel Hvidovre, Rødovre og Brøndby.

Smerter efter rodbehandling

​Rodbehandling er nødvendig i forbindelse med betændelse i nerven eller rodspidsen, men prognosen er dårligere ved en rodspidsbetændelse. Der vil ofte være smerter, men ikke altid. Nogen vil opleve smerte i op til 2 dage.

Vi tager et røntgenbillede, før vi påbegynder rodbehandlingen, hvorpå vi vil gennemgå mulighederne med patienten. Både prognose og alternativer, hvorpå vi laver en behandlingsplan i fællesskab, inden vi påbegynder en bestemt behandling.

Vi begynder en rodbehandling ved at bedøve og rense kanalrørene. Derpå lægger vi indlæg i og laver en midlertidig fyldning. 

Senere laver vi er permanent fyldning eller påsætter en tandkrone. Det kan være nødvendigt med en tandkrone, hvis tanden bliver svækket af behandlingen, da den formindsker risikoen for, at tanden flækker.

Vores faste team er meget imødekommende, og vi sætter altid patienten i centrum. Tryghed og omsorg er i fokus, og vi tager den nødvendige tid, så du kan føle dig tryg og bevare overblikket over behandlingsforløbet. Vi er naturligvis opdateret med den nyeste viden inden for faget.

Hvad koster en behandling?

​Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en tid til en rodbehandling eller en indledende konsultation og få en pris herpå.

Du kan ringe til os på telefon 36 78 05 31 eller sende en e-mail til marianne.marstrand@mail.dk​ for at høre nærmere eller at bestille en behandling. Du kan også bruge kontaktformularen på her siden.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål omkring rodbehandlinger, kan du skrive til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,3 ud af 5 stjerner

Baseret på over 3 anmeldelser fra tandlaege-index.dk​

Firma

Tandlæge Marianne Marstrand-Jørgensen

CVR: 20128003

Kontakt

Telefon: 36 78 05 31 

E-mail: marianne.marstrand@mail.dk