✔ Erfaren og professionel​

​✔ Akut tandlæge

✔ Smertefrie behandling​er

Tandkroner og tandbroer med eller uden implantat

Hos Tandlæge Marianne Marstrand-Jørgensen påsætter vi tandkroner og tandbroer på vores patienter, som typisk bor eller arbejder i blandt andet Hvidovre, Rødovre og Brøndby. 

Tandbroer fungerer ligesom naturlige tænder

Tandbroer kan benyttes som alternativ til et tandimplantat, men de kan også påsættes et tandimplantat, hvis der mangler flere tænder ved siden af hinanden.

Der bliver hæftet kroner på broen, så den fungerer som naturlige tænder. Vi tager naturligvis røntgenbilleder før og efter behandlingsforløbet, og både røntgen og bedøvelse er med i prisen på tandbroer.

Vores faste team er altid imødekommende, og patienten er altid i centrum. Tryghed og omsorg er omdrejningspunktet, og derfor tager vi den til, som er nødvendig, så du kan føle dig i trygge hænder og bevare overblikket. Derved kan du være sikker på at få det, som du ønsker.

Hvad er en tandkrone?

Tandkroner benyttes, hvis tanden er knækket, eller hvis der er høj risiko for, at tanden knækker. Dermed kan du forhindre, at tanden knækker på en måde, så der ikke længere kan påsættes en tandkrone.

Vi tilbyder tandkroner af keramik og guld, men fuldkeramiske kroner er populære. Vi tager altid røntgen før og efter behandlingen, og røntgen og bedøvelse er med i vores pris.

Ring for nærmere aftale

Kontakt os for aftale tid til en konsultation med henblik på montering af tandkroner eller tandbroer. Du kan ringe til os på telefon 36 78 05 31 eller sende en e-mail til marianne.marstrand@mail.dk​ for at aftale en dato.

​Kontakt os

Har du spørgsmål til os omkring tandkroner eller tandbroer, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,3 ud af 5 stjerner

Baseret på over 3 anmeldelser fra tandlaege-index.dk​

Firma

Tandlæge Marianne Marstrand-Jørgensen

CVR: 20128003

Kontakt

Telefon: 36 78 05 31 

E-mail: marianne.marstrand@mail.dk